Protekla događanja

27.09.2023. - JAVNOZDRAVSTVENA AKCIJA "PREVENCIJOM DO ZDRAVLJA"
Povodom obilježavanja Svjetskog dana srca, djelatnici Službe za javno zdravstvo Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. A. Štampar" održali su javnozdravstvenu akciju "Prevencijom do zdravlja". Djelatnicima bolnice kao i zainteresiranim korisnicima/pacijentima omogućena je provjera krvnog tlaka, razine GUK-a (glukoze u krvi) te razine ugljičnog monoksida (CO) u izdahu, analiza tjelesne mase te individualno liječničko, nutricionističko, kineziološko i edukacijsko-rehabilitacijsko savjetovanje uz podjelu edukativnih materijala. Sudionici kojima su ustanovljeni povišeni rezultati nalaza dobili su smjernice za daljnje pretrage na koje ih upućuje njihov odabrani liječnik obiteljske medicine.

 

31.07.2023. - PBZ DONACIJA 
"PBZ grupa u sklopu svog humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" i Visa kartice sa srcem donacijom vrijednosti 27.872 eura omogućila je opremanje triju dnevnih bolnica fizioterapijskom opremom i didaktičkim igračkama na čemu im od srca zahvaljujemo!"

 

28.06.2023. - OBILJEŽAVAMO 77 GODINA POSTOJANJA SB GOLJAK 
Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama 28.06. obilježava svoje djelovanje punih 77 godina. Bolnica kakvu danas poznajemo, osnovana je 1946.g kao „Zavod za djecu invalide“.

Danas, 77 godina kasnije, jedina smo Specijalizirana bolnica u Hrvatskoj koja se bavi sustavnim praćenjem i habilitacijom neurorizične djece.

Našim malim pacijentima i njihovim roditeljima želimo svu sreću u daljnjem rastu, razvoju i napretku.