Svjedočanstva

Majka četverogodišnjeg dječaka napisala je 11. rujna, 2023. osvrt na rad djelatnika Odjela majka - dijete na što smo jako ponosni:

"Želim se zahvaliti svim medicinskim sestrama i terapeutima i rehabilitatorima koji radite u SB Goljaku, jer ste kao kolektiv predivni, tako dobre, drage i vesele ljude nisam nigdje vidjela, osim kod Vas i zbog toga se i veselim ponovnom boravku s djetetom kod vas.

Bila sam s djetetom Markom kod Vas početkom 4. mjeseca 2023.g., a sljedeći dolazak nam je dogovoren za 17.09.2023.g. kojeg s veseljem iščekujem, obzirom da se svaki put nakon boravka na Goljaku, kod Marka dogodio bio veliki pomak, da smo došli do toga da je dijete počelo verbalno komunicirati i da je PECS sustav komunikacije kod njegove edukacijske rehabilitatorice stavljen na pauzu, obzirom da sada s njim može verbalno iskomunicirati pojedine zadatke!

Moj Marko je sada 4 godine i 4 mjeseca, uz trud obitelji, teta u vrtiću, rehabilitatorica i logopedice, te Vaših terapeuta i rehabilitatora, dijete mi je počelo govoriti i krenuo je lijepo napredovati što me čini najsretnijom osobom!"